..

vet inte vad jag ska skriva.. var ju ett tag sen man skrev något.

mkt har hänt sen jag skrev sist och jag vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska börja..  men jag kan berätta att igår var jag på sandstjärn med håkan o tompa andres o kim. vi tog de chill eldade o kollade på solnedgången och drack en massa öl. det dök upp en massa mer folk som var sugna på öl o mys vid elden. dock vart jag cp full o drog mig hemmåt..

fick skjuts av  *** o han borde värkligen inte köra haha han har som typ 5 år kvar tills han får ta kortet. så det vart en smärre chock haha..

idag så sitter jag här ensam i min soffa frusen o hungrig som en uteliggare. funderar om jag ska följa tompa till crossbanan men jag har inte hunnit fixa till mig eller nått så jag blir nog hemma. ska väll leta rätt på nån bra film o sen spela guitarhero eller nått.. jobbar nu fram tills storsjöyran o då jävlar ska jag vara helt galen. inget ska få förstöra den veckan !

du är så sjukt vacker. jag vet inte hur man ska beskriva dig med ord. när jag ser in i dina ögon så försvinner allt som är ont och jag känner mig omfamnad av en ängel..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0