Farmer boys





Can you forgive me
For all I've done
Give me absolution
Just this once
Take me in your arms
Back into your fold
Here where I belong
When the stars above
Start falling from
The crown that they adorn
I'll be waiting
In my darkest hour
When you were gone
When I lost the power
That I had won
Beyond the sky
Time passes me by
There where I belong
Start falling from
The crown that they adorn
I'll be waiting
When the earth stands still
And the end is fulfilled
I'll be waiting on the shore

Forever

Helt färdig har börjat kl 07:00 hela veckan som varit o äntligen e de bara en dag kvar tills jag får vara ledig dryg o packad, kanske mästare i bowling just for the night ? vem vet jag kanske träffar på dig på huskey på måndag dretfull med en kall öl i handen?




påväg till Huskey förra måndan. undrar vem som vill vara brum brum förare den här gången?


btw låten i bakgrunden heter Farmer boys - stay like this forever






aja nattinatt. upp 7 nu sen bolaget sen kyla ner dom varma till perfekt kalla

Jag bringar bomber till dig

the kristet utseende gillar vi..



körde fredalördasöndamånda förra helgen de va så jävla galet kul, spec måndaxklubben.
 slänger upp lite random bilder från helgen som var.












vart en skvätt naket på vägen dit o hem. tycker synd om johan som körde oss, han liknade körningen som att han körde runt med dom från en annan del av Köping xd .







yeye pallar inte ladda upp fler. nu blire sussa. börjar kl 07:00 imorgon vink!




Echooo

jag har inte gjort nått idag :P värsta nöjd typ :P. eller jag har varit hemma hos johan e o ätit mat sen spelade vi massa spel. jonte va där ett tag mn försvann sedan mot sjukan. sen kom tompa så dängde jag han på COD4 ;P haha sen kom jonte igen. å då kom vi på att vi skulle på Måndasklubben i vemdalen :) men jag drog innan skjutsen kom för att jag inte orka typ o jag ska upp o jobba kl 7. o när jag börjar kl 7 så kliver jag upp halv 6 :P bara för att jag är segast i världen på att fixa mig.


Echo Echo Echo in my heart.


so i close my eyes, let the hole thing pass me by, there is no time, to waste.


men nu e de så att jag har sjukt tråkigt. o när man har tråkigt har man en tendens att gå till kylskåpet, öppna dörren o stå o titta. men när man står där o tittar o inte vet vad man vill ha så glider man snabbt in i andra tankar o står o stirrar blint in i kylen o till exempel tänker på saker man gjort eller på vad som komma skall eller typ vad man gjort under dagens gång. ända tills man kommer på att man kanske e lite dum som står o håller upp dörren till kylen. kom på mig nu så jag gjorde det inte idag.


funderar på om man ska ta sig en stänkare i bollnäs i helgen ? men det lutar åt östersund må jag säga. men dyker det upp mer jobb så jobbar jag helt klart. jobbet först. för jag ska fan ta tag i drömmen! biljett pengar = check. fickpengar rullar nog in nu i sommmar.


nu blire lite tv o en stooor skål med glass :)

sing for the moment.

nykter helg. känns skönt att det är avklarat. nästa helg då jäävlar! :P östersund maybe. beror helt på om jag säger så.

klev upp halv 6 imorrse. o va super pigg. wtf o ändå vart jag väckt ett antal ggr? de va värst.

solen skiner o jag har lunch i 20 min till :/ fuck it jag vill vara ute o bygga snögubbar åka pulka o samla på istappar. är det inte sånt man gör när man är 21 ? kanske har gjort fel hela vintern isf :/

om man blundar tillräckligt länge kanske saker o ting aldrig hänt. kanske när man öppnar ögonen lite så är allt okej, allt är bra, allt är precis som du vill ha det, allt är precis som i en dröm. men oftast eller varje gång jag provat så är jag fortfarande kvar på samma ställe, utan att de minsta lilla blivit bättre. jag kan önska ibland att jag vore osynlig men inser på ett sätt att jag till viss del redan är det.



onsthag

hallå. kollade nyss på flickan som lekte med elden. eller "kollade". somnade efter 30 min kanske. verkade dock bra men får kolla mer sen nån annan dag då jag inte ska jobba 18 timmar samma dygn. 07:00 till 15:30 sen nu hoppar jag på igen kl 21:00 till 07:00 ringer dom o vill att jag jobbar imorgon så dör jag :P


kan även berätta att jag hade en jäkla go helg. fredan va chill o lördan så ägde jag o duvan dansgolvet. vilken syn de måste ha varit, skulle dock göra allt för att slippa o se den själv. som vanligt fotade jag som en jävla galning. men allt de ligger på fejjan. så jag hänvisar er dit ist.

jag åkte lite bil med ludde lörda natt o fick prata med herr blå. eller de va två unga killar aldrig sett dom förr. aja 1000 kr minus för ludde. de va lite tråkigt o jag fick inte min bakis cola. :(


jag har bestämt vad jag ska göra efter sommaren o jag njuter bara jag tänker på det, men mer om det imorgon eller nått för jag måste göra mig nått att äta nu innan jobbet.

dideli

Nu sitter man här. har precis klivit upp. kollar ut på snön medans jag äter min macka :P jäkla mkt snö de vart då btw. dagarna i helgen har spenderats med håkan o therese. jäkla trevligt. freda knuten o lördan svegskrogen. sönda månda tisd film :) gött de. ska försöka ta mig ut i backen nånting i veckan. känner att jag vill åka nu. spec nu när snön ligger framme :)

aja slänger in lite bilder från helgen :) ciaO













okej jag har 185 bilder till men de tar ju sån tid. en annan gång kanske.

RSS 2.0