12-2=9

Lite från helgen.

fredan började hos håkan som vanligt innan vi tog oss med skjuts till fjuppas. men väl framme så kom jag på att jag fan inte ville gå in där av nån konstig anledning. hehe så jag o tompa fixade så vi kunde åka till dansken. så vi hamnade på raggarlängan. de va en rätt chill förfest :P trevlig stämning iaf :P

sen så gick vi över vägen o hamnade på annas 18 års kalas. där va de trevligt folk o cap morgan va där med. snackade o hade det chill där ett tag :) sen liftade jag ner på byn igen med ludde. som kom med typ världens minsta bil tror ändå vi va 5 i den där lilla saken. svegskrogen såg sjukt tråkigt ut så jag hoppade av på mysen. tompa var iaf försvunnen. inne på mysen var det rätt trevligt ända tills nån liten hora slog oden i bakhuvet :S

vet inte vem de var men han låg på backen o grinade efter att jag o en till visat vad vi tyckte om det. o hans polare måste vara skådespelare som däckade av en putt o spelade över som en b skådis från indien.

sen så siktade jag mot håkan för efterfest. dock sjukt full så det tog ett tag o gå dom där 400 stegen. väl framme så kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände.  vaknade iaf hemma lugnt o stilla utan några synliga skador från kvällen.


läste nått reklam shit om en fotograf som fotade ärr åt folk o hjälpte dom fixa pengar från försäkringsbolag. ska nog ringa en pling o höra med han om ett ärr jag har på armen. kanske får mig en slant då :) vore väldigt välkommet xD

btw så jobbade jag 17,5 timmar inatt. eller från igår typ 07:00 till 21:00. sen va jag på väg hem från statoil vid elva tiden på kvällen när lollo ringer o frågar om jag vill ta över hennes pass. då va de bara att ladda med energi drycker inför natten 23:30 till 07:00. har sovit en timme idag bara för att jag dampade loss på datan jag skriver med nu.  sen vart jag väckt efter en timme av mamma som skulle på dollar o handla julstjärnor :P..

aja sjukt långt inlägg så jag ger mig nu o ger dig den äckligaste reklamen jag sett tror jag




fredag*

jobbade natten som va de va chill.

idag så har jag o therese vart lite på sveg. käkat varmkorv o kollat kläder hehe :P
sen åkte vi till bolaget o handlade. vart lite mkt. 30 jävla öl köpte jag. kunde ju typ ha köpt 2 backar lika gärna. men aja :P ikväll blir det mysen förfest hos fjuppas sen till håkan sen mysen sen statoil sen spy sen sova sen vakna o sen spy o sen bolaget?

hehe ne skoja ;P

nu blir det ombyte sen håkan iaf enjoi the song


snöflinga*

värsta dan på jobbet ever tror jag. aldrig varit så rädd i mitt liv..

i helgen blir det nog premiäråkning på skalet ;P jag oden o håkan. kanske nån mer. åka hela dan sen blir det afterskii på Huskeys ;P blir nog en massa massa folk hoppas jag. o det låter som de. haha hoppas jag inte failar i liften som förra året xD

har precis fikat massa mackor o mjölk. en riktig hejjar frukost hehe. :P

och  jag kollade på gaybloggen.se på youtube :O han är ju inte riktigt klok :O



kolla på HQ ;P tequila sunrise är nice

19



sjukt bra låt. iaf nu när jag är less..

haj





känner mig lite sådär idag...
typ att allt bara kan dra nånstans.

men imorgon så ska jag iaf göra världens starkaste woook med mama :P o idag så lovade jag sofia att jag skulle köpa kakor av henne :P äter inte ens kakor längre xd haha. men men pappa kanske vill ha.

är ganska mkt mat man slutat med. o ganska mkt annat som man hatade som liten, de har man börjat med ist..


jobba kl 8a imorgon. kommer dö. har inte klivit upp före kl 14 på ett bra tag xD.


tiden läker alla sår e så jävla mkt skitsnack iaf. jag håller på förblöda fortf.
och jag vet att de är så sjukt fel. för egentligen så borde jag bara strunta i sånt. för jag hatar känslor. kan fan inte visa några känslor. o har svårt att hantera andras känslor. konstigt. önskar att jag aldrig hade träffat dig överhuvudtaget. och jag önskar att jag hade kunnat lagt min tid på nått mer nödvändigt än dig.

Tack Linda :P






Linda har lärt en förståndshandikappad Jonas Strandberg att lägga in youtube filmer på bloggen:P tack tack :)

oystersoynd

Woo ne men jag kom just hem från Östersund typ.


Fick nått jävla ryck innan jag skulle lägga mig o sova. ringde Sparven o tjatade på att han skulle följa med till Östersund o bara strosa runt o kolla lite folk o ta det chill. kl va runt 2 å jag hade precis borstat tänderna o lagt mig. så va jag tvungen o kliva upp igen o sitta vaken tills bussen gick mot stan. sov hela vägen dit förutom när jag snarkade till för högt :P


köpte iaf 2 linnen o en ny fresh DC t-tröja.

skapligt färdig e jag iaf. funderar på att sova lite nu snart.
mysen va inte så kul som jag hade förväntat mig :/ men det kan bero på alkomängden som jag fick i mig. tror inte den var låg hehe..


hoppas helgen som kommer för nått kul med sig o inte en massa bakfylla. eller jo okej om den e på rätt nivå :)

Jag vill ha dig

Hon gör mig knäsvag. hon är den som ser vackrast ut. hon är den som finns i mina tankar hela tiden.
haha igår hade jag sjukt tråkigt. så jag tog ett fotbad med sån dära salt. va sjukt skönt efteråt. sen tog jag ett bad i badkaret med sån dära salt som doftar lavendel o e avlappnande. somnade rätt hårt där ett tag vaknade av att pia bankade på dörren.
sen idag så har jag inte gjort alltför mkt. kokat korv o makaroner. vet värsta lyx.. o jag har totalt fastnat för en låt. men jag vet inte hur man länkar in youtube grejjer på bloggen. får ta en lektion om det sen.
Biljard e fett kul. spelade några omgångar ikväll. btw bomben jag skrev om var hämnd för att ha blivit nekad inträde på  Redline. hehe sjukt vad galen folk kan bli på dörrvakter. men de e sant dörrvakter borde få smaka på lite... dom ter sig som några jävla idioter ibland men det finns också några som är riktigt snälla :)..
http://www.youtube.com/user/lardoooo#p/a/f/0/awYVlAv6Cek där e en länk till låten iaf. godnatt

Burn, intense energy

Alltså jag bor bland al quida eller hur det stavas jag svär!. nyss var det nån som sprängde en bomd inne på Sätra centrum haha skakade ända in i lägenheten där jag bor. jag överlevde iaf.
är du skadad eller i chocktillstånd så föreslår jag att du ringer 112 snarast.
har haft en jävligt lugn natt för jag mådde inte alls så bra efter gårdagens bravader. stod dessutom o rökte på balkongen och jag har utsikt över tunnelbaneplattformen, det kom en kille med bestämda steg mot 5 pers som satt i en glaskur. han hoppade på en kille och fick hela högen på sig och skapligt med stryk. blod hela ansiktet hela händerna. han måste vart i allra högaste laget för vem fan hoppar på 5 pers ensam ? aja hoppas han hinner hem o tvätta skjortan innan blodet fastnar.
Jag ska nog hitta på nått med herr andersson imorgon. så de blir nog stan o chill bara. svepte 2 st burn 500ml energidryck btw. kändes som hjärtat skulle hoppa ur. och de e nog därför jag e vaken fortf och kl är 07:13 pepp musik hittade jag nyss o gettin closer med the neverdies. funkade iaf. hehe
nån som vill skänka bort en dammsugare ? skulle vart bra att ha. sopa hela lägenheten är rätt jobbigt .
och jag vill ha en soffa med. hatar hatar hatar att sitta på en köks stol o kolla tv osv syster beställde en soffa men ville ha en annan förg så då skulle det ta nån extra månad innan den kom. men den e sjukt fin och stor :P så jag ska nog ta o köpa ett fint soffbord tänkte glas eller marmor ? eller svart pianolack . aja. ska förövrigt måla om rummet jag sover i :P ska bli kul. aja  godnatt

Memories

Bakfull som ett as.
Evelina o Erica var här igår o tog det chill. sen åkte vi mot fridhemsplan :) eller om de va typ stadshagen :P va där i nått klubbhus. drack lite o snacka. de va typ 90 % blattar hehe
mötte upp jonas andersson i gamlastan. vi gick på nån krog där kommer inte ihåg vad den hette iaf. sen så  när vi skulle hemmåt så var det typ 7 st turkar eller nått som började snacka en massa skit. slingrade ur oss det. men helt plötsligt skriker jonas typ kom då ! jävla blattar haha så dom började jaga honom.
men jonas kom snabbt in i en taxi . då kom dom på att dom kunde ju lika gärna slå mig lite. men de slingrade jag mig ur med.  va nyss o handlade lite. typ 10 liter dricka. synd att dom inte har ett apotek i närheten..
och hur ska man orka med kvällen :O
poppar för övrigt memories med david guetta just nu :P

tadaa

Lite snabbare iaf...

Har raderat sms i en timme nu xD 4000 sms gör att telefonen segnar till lite, men nu e dom väck iaf.
Även att jag va på Redline nyss o spelade biljard mot bartenderna. Hehe gissa vem som fick stryk ?.. okej.. de va jag.
sen käkade vi ris o kingsize räkor igen :)
Sjukt gott o med en massa massa starka kryddor. förstår inte hur dom får till det :)
Nu e det så att jag åker hem till sveg på fredag o hoppas på att få en rolig helg hemma :)
Även att jag poppat Britney hela dagen :O 709 tracks med Britney på spotify. alltså det tar typ aldrig slut. har kommit halvvägs tror jag.. en låt känns som en timme :O

ohnoez*

Jag kommer hem freda den 13e.
kommer säkert krocka eller nått haha :P
Åker med nico hem iaf. o han har precis fått tillbaka sitt kort. så han skulle till landet sa han.
blir nog en rejäl fylla o träffa lite folk :) ska ta med mig mina gitarrer upp är iaf en del av planen.
förövrigt så e de snöblandat regn här i Sthlm kallt o blåsigt. o i Härjedalen yrde snön ner hörde jag.
Kollade på 200 sekunder med Aschberg eller hur de stavas. om min praktik plats jag hade i sthlm :P o systers gammla jobb After och Templebar.
Dom har iaf drivit en hjälpfond som förra året drog in 20 miljoner. men hade bara skänkt bort 1 i hjälpande syften. hur fan kan man ha 90 % i kostnader o samtidigt ha ett expanderande krog imperium i sthlm ? ? haha vill jag hjälpa nån så ger jag pengar direkt till en uteliggare så slipper nån som sitter hemma o räknar pengar o dricker champagne ta del av det.

dagen

Galet slut idag.
Vaknade kl 8a :O drack 2 Powerking till frukost. Sprang ner till tunnelbanan. o akte in till stan. Val framme sag jag att jag hade en kvart pa mig att ta mig till arbetsformedlingen sa jag joggade dit. sen narr jag kom fram va de typ 4 jobbcoachforetag som ville varva en till deras foretag. alltsa att jag skulle soka jobb via dom. bland dom 4a var det en tjej som var totalt vardelos pa att prata. jag borjade garva o hon gick xD haha. hur fan kan man skicka ut nan med piip rost o som stammar till att varva folk ? dom kan ju inte va riktigt kloka. sen pa motet sa holl jag pa att spy pga att det va sjukt mkt folk o jag va sjukt hungrig..
sen nar jag kom hem sa gick jag syster o ed en sjukt lang promenad. men de va vackert iaf, fotade lite som ni kan se pa bilderna nedan.  Sen vart det pasta carbonara eller hur det stavas. sen somnade jag o vaknade nu typ kl 19:00..

RSS 2.0