godnatt*

kl är 06:40 och jag håller på dör. rummet krymper och de allra minsta ljuden är irriterande. charlies steg när han tassar runt i rummet låter som bomber som faller. mitt humör e inte på topp. blir bara sjukt irriterad för ingenting. ska ut o röka en cigg o sen lägga mig. shöbba åker hem kl 1 imorgon. så då blire lite ensamt ett tag.

nu e de fan slut på festandet i ett tag. har fan festat för mkt. känns sjukt onödigt bara. e inte ens kul att gå ut längre.
på måndag så åker jag nog in till media market o köper mig en kamera. pga den rosa skit mobilen jag köpte inte har en bra kamera så känner jag mig tvungen att köpa en kamera. för jag kom på att jag behöver ju inte köpa en ny mobil bara för att få en bra kamera. men de blir nog en matchande färg. rosa.   ska fan köpa mig en rosa laptop med.


min dator e typ skrot nu. shöbba skulle laga osv men de vart ju inget med de.

galet skönt iaf när de e mkt rea i stan. flyttreor osv. 50 till 70 % e min grej ;P men jag fattar inte grejjen med att tjejkläder e så billiga? typ en tröja som man köper på rea kostar 9 gånger mer än vad tjejernas tröja skulle kosta utan rea? konstigt..


kan inte skriva mer. blir typ sjukt irriterad när tangentbordett låter så himla mkt.


jag fattar inte varför du klagar så sjukt hårt på allt heller. e de bara för att du fattar hur sjukt dålig du är eller e det bara för att du e sjukt ful? du borde kanske inse att du ser ut som en bög o kanske innerst inne är en ? skulle jag träffa på dig här så skulle jag knuffat dig framför ett tåg på tunnelbanan så dom fick skrapa upp dina kvarlevor från vagnens undersida men aja nu ska ja röka o sen sova. puss hej

sideshow bob

chilldag igår. chillat hela dan idag med. var dock till skärholmen o handlade förkrökat till ikväll. kollade lite kläder osv.
ska knäcka några kalla strax innan vi drar oss in mot staden.
charlie är hyperaktiv som vanligt :) nyklippt är han också så nu ser han ut som han gjorde när han va bäbis typ.
hm har inte så mkt att skriva faktiskt. förutom att det kommer bli så jävla kul att äntligen träffa dig. ! ^^ bara nån dag kvar nu :)
så jävla duktig på att sjunga! kolla videon på henne ! :)

sthlm city

haha men .
har väntat på shöbba nu i fan 2 timmar. hab ringdenyss o sa att han va trött o hade åkt åt fel håll. ända till ropsten. hm smart.. funderar på at städa upp lite men vet inte om jag orkar. men de skulle behövas iaf :/
aja lyssnar iaf på denna medans jag väntar

stureplan är inte min grej

sturehoF va fan inget för mig. o inte för shöbba heller tror jag. dom hade som en miniversion av apberget o grön belysning. där satt dom rika aporna o hällde i sig skumpa på en tisda. hm jag känner mig fattig- men ikväll blire ändå irländska puben i gammla stan. känner att de är lite mer i min plånboks sizee :P förövrigt hade jag det trevligt när vi va på söder iaf :) jag syrran shöbba dimman o carro :P


klev nyss upp o fick wok som frulle nice nice.. snart kommer stoffe från östersund hit. då blire bolaget sen ut på stan o kolla upp lite saker sen blire chill kväll..


btw så sket sig spanien :( shöbbas låssas mammas företag krashade ganska hårt för nån dag sen o nu finns det inge elektrisitet eller värme o vatten i lägenheten. men vi funderar på dra en 3 veckors i thailand iaf får se om de blir av. o i helgen tror jag de blir finlandsfärja :P får se om jocke hakar. vore väldigt trevligt.


och btw så längtar jag efter henne...  hoppas dagarna flyter på snabbt nu (F)'


hittade en go låt :P





....













shala la

hade en galen kväll häromdan. va ute med jocke från borlänge o sandra. va sjukt kul. vaknade dock upp långt långt ifrån mitt så kallade hem.

shöbba är här nu osv. men vi har mest bara chillat. handlat saker på stan osv. lägger upp nå bilder sen.


bestämde även att vi ska ta oss till spanien. blir där i ca 3 månader :O ska bli galet skönt. teneriffe blir det ;P

hm nu ska vi iaf till marcus o bränna ut xp för min dator e cepe.

dagens låt..


gaga romamama igor !

jag har hittat min nya idol. kung på gitarr e han. ! måste lära mig spela den här låten.
har pressat hans låtar hela dan. så jag sa åt shöbba att ta med min gitar nu när han kommer ner på lördag ! :P längtar ^^
förövrigt så har jag nyss kollat på this is it o band camp. band camp sög. somnade efter typ 15 min. o this is it. då satt jag å väntade på att han skulle dö men  men. han dog fan inte :( aja. men huvudsaken är att han är död på riktigt.
imorgon så e syrran ledig. då vet jag inte riktigt vad de blir. blir väll städa osv. vi lagade wok idag sjukt gott vart de. men de vart en aning starkt. har en tendens att bli så när vi lagar mat haha.
hittade ett gym alldeles runt hörnet där jag bor :P ska nog dit imorgon o kolla hur de ser ut osv. dom hade solarium o shit med så jag ska nog sola lite.

ari i jan

nu sitter man i sthlm igen. väntar typ på att shöbba kommer ner nu till helgen så de blir chill. lite utgång o sådär.
känns sjukt skönt att det äntligen finns en fet soffa här som man kan sitta i ist för köksstolarna. Charlie e hyperaktiv så jag ska väll ta en pomenad med han strax. även att grannungarna va ut med han nyss, men men. lesspå alla hundleksaker som ligger överallt i lägenheten det mesta är av plast o piper. funderar på att smälta ihop alla till en stor leksak så man slipper plocka upp alla sen.
mulet väder här i sthlm men de e inte så kallt så de gillar vi. :)
åker in till stan sen o käkar något med syrran när hon slutat jobba.  ska nog på zaras o kolla lite kläder.
hm vet inte vad jag ska skriva om . orkar iaf inte lägga in nå nya bilder idag för jag ligger sjukt bekvämt i soffan.
kanske kan leta upp en bild på Charlie.
.charlie
och där va den ja. . hehe aja ska in i duschen nu å sen ta en promenad. handla lite mat med tror jag att jag bör göra. ha en bra dag//

Jan i ari

idag blev de hemma o vara nykter. jobbar 7 till 20 imorrn :/ jävligt drygt. men sen på söndag blire sthlm. börjar med thai boxning på måndag. ska bli kul o prova på. kommer säkert bli helt slutkörd. funderar på att titta på avatar. men får se om jag orkar. sängen lockar  ganska bra just nu kan man säga. jobbade 12 till 21 idag.


sitter o spanar på lite prylar på net on net. funderar på en ny kamera o ett hemmabiosystem. men vet inte riktigt.

är sjukt sugen på att dra utomlands med. eller bara komma ifrån överhuvudtaget. får se hur de blir. festat  ganska mkt nu o bränt allt för mkt pengar annars hade jag nog redan dragit utomlands.

är på nått konstigt humör. hm känns som att allt är skit samma hehe men men finns ju inget man kan göra åt saken. iaf inte nu. lyssnar iaf på en skön låt. 


pallar typ inte jobba imorrn känns som jag har fått nog av de. ska slappa nu nån vecka å söka lite jobb o ta det chill.

 blir förövrigt nyktert i sthlm o så ett första försök att sluta röka. undrar hur de kommer gå. hehe kommer typ funka nån dag bara. men hoppas de går fint pga träningen. lägger in lite fest kort sen nån dag från sveg i december.

jamen hej jan

nyår va vävligt nice. jag å håkan jobbade till 21 sen va de snabbt hem o fixa till oss. kavajen satt på. sen åkte vi med malin o hennes föräldrar mot vemdalsskalet ;P  sen vart de chill där hela natten. kostade dock 300 att gå in men vafan de va ju nyår :) tolvslaget så stod jag o jonte o sjöng till sex on fire. jävligt kul att en kille vart utkastad som va bredvid oss 2 minuter över 12 de skrattade man lite åt.


jävligt mkt folk va de. så de vart varmt som fan. sen va de nån idiot som ville bråka hehe.

vi tog en taxi hem från vemdalen vid 4 tiden. taxametern stod på 1800 nånting. o sen skulle chauffören ha 1400 extra. minns inte varför. vart le o gick bara. hälsade på johan vid kl 6 på natten som fick en chock över att vi va vakna o pigga " eller pigg o pigg" väl hemma var jag vid 08:00 hehe hade iaf sjukt
kul o tackar dom som gjorde min kväll.

idag jobbar jag från 07:00 till 21:00 lite segt men sen blir de några lediga dagar. drar miug nog mot östersund på månda eller hur de blir. sen den 11e drar jag till sthlm o chillar några veckor o spanar jobb.





slänger upp lite bilder sen från diverse fester.

ska även se till att sänka nån kall ikväll pga den fallande temperaturen


RSS 2.0