gah (-.-)

rätt så jobbig dag. vaknade bakfull som fan en kvart innan jag började jobba. så jag sprang till jobbet. sen så va de så himla segt hela dan. det hände inget typ..
festade lite igår. eler festa o festa.. va med jenny louise lina o jannike ett tag innan vi  gick till johan e. sen så vart de bara segt så jag drog hem typ runt 12.

har fått lägenhet också ^^ men det svåra e o välja den här i sveg eller den i stan. för jag jobbar juh i sveg osv o jag har juh inget jobb i stan. men de vore skönt o komma härifrån. så jag vet inte om jag ska chansa o flytta till stan eller om jag ska spela säkert o ta en lägenhet i sveg först. dock så va lägenheten här i sveg rätt så skabbig. tapeterna var från 60 talet o inventarierna från medeltiden ungefär..

men ska nog gå till härjegårdar o höra om inte dom har nån bra lägenhet..

fan ikväll blir det så jävla lugnt. bara sitta på mitt rum o lyssna på musik spela musik o spela cs :)

btw det är alla hjärtans dag idag o min älskling e flera mil bort :( kan inte bli sämre. jag som ville ha en mysig kväll med henne, kolla på nån film äta något gott o bara ha det almänt mys.. men vi får ta det lite senare.

vink

.


..

ge mig ett jobb nudå? .

orkar inte bara gå o dra hemma lägre. känns som att jag kastar bort all min tid på att bara va.
har tagit de jäkligt chill idag iaf. åkte med pappa på sveg en vända bara o fixade lite ärenden o nu e de mat snart.
tkr att nån kan komma hit o umgås med mig lite så jag har nått att göra.

lina åkte hem idag iaf. så nu sitter jag här nu igen.. fan fattar inte vart alla tagit vägen. har som tappat all kontakt med mina vänner som jag har haft. snart står jag väll här ensam kvar känns det som.

tänk om allt bara kunde vara som förut.? :/

ska vi leka ? har fått en stor snöhög utanför mig nu så de e bara o ta med sig pulka o komma hit. jag bjuder på oboy sen o mackor :) hepp skit i de då..

hehe jaja du måste då iaf lyssna på steve vais "sisters" sjukt bra låt.

nån som vill köpa snowboard jackor btw ? har för många jackor nu :P kanske lägger upp bilder på dom sen så får man buda :P

vink

men va ?

haha..

skulle ju bara vara hemma o kolla film o äta chips igår.
men då ringde emil vid 7 tiden o sa att han kommer o hämtar mig för han hade en massa sprit som vi skulle dricka.
tänkte först stanna hemma men när han stod utanför så va de bara till att hoppa in i bilen. drog först på knuten för dom skulle äta. sen va de att bestämma sig för vart vi skulle ta vägen.. antigen östersund eller så vemdalen pga att det är sportlovs veckor så e de mkt folk.

efter mkt grubbel så åkte vi o hämtade en massa mer folk. vi va väll kanske tio eller 11 pers i bilen xD lite trångt men de gick bra. kanske lite nackspärr typ haha.

träffade sjukt många som jag kände.  o jag o fredrik yrade på som fan typ.
va med om en hemsk sak där med :S stod ute o rökte så kom det en tant. typ den äckligaste fetaste jäkla kärringen på hela vemdalen typ o så började hon snacka åldrar o shit. hon stod å hälde läppglans i hela ansiktet typ o jag skulle gissa hennes ålder. hon trodde jag va 25 men de va juh lite fel. jag gissade hennes ålder på 67 men de va 53 hahah kusligt så jag sprang därifrån o upptäckte att någom hade tagit min öl som stod o väntade.

de va säkert vakten xD

nu sitter jag o väntar på mmina chipspåsar o en trocadero ^^ skickade mamma o pappa på dollar så sitter jag o pillar med tre datorer typ. drygt när inget funkar :/ men men. ska städa lite på rummet o dona nu för lina kommer o hälsar på ikväll.

vink vink

men Jan

hehe. de dära med film vart inte riktigt som de skulle.

sitter ist här i min soffa ganska så sliten bakis med huvudvärk..
vaknade av att min far stod i garaget o tutade med bilen sen kom mamma o sparkade på dörren o skrek typ att jag skulle ut o skotta snö. så jag rullade sakta ur sängen o kröp in till tv bordet o fick tag på en fanta som jag köpte inatt och åt upp hela flaskan för att jag va så törstig.

såg nog ut som en zombie när jag skottade idag för jag verkligen skottade i slowmotion typ som i Matrix när det händer något coolt men de va inte så coolt men de gick iaf i slowmotion. tog väll typ en halvtimma kändes de som. när jag va klar så stog pappa o skrattade åt mig för att jag såg lite nere ut.

haha polisen i sveg må juh vara one of a kind. läste länstidningen nyss o där stod det att polisen rensar upp i gammla arkiv för att få nr antalet anmälningar så dom vill lägga ner så många mål som möjligt bvara för att få ner statistiken typ ?

tänkte kolla på den dära filmen nu iaf  får se om jag somnar eller nå.

flummig kväll igår btw

vink

chill"

slappt som fan idag ^^ me like. hehe vaknade helt av mig själv idag låg kvar i sängen o tänkte vad skönt de e att ingen ringer :P haha :P

snackat med papa o mama typ o bara tagit de lugnt. börjar dock jobba 4 till nio men sen vet jag inte vad som händer ? överraska mig :P hör av dig om du vill hitta på nått .

om inte så kommer jag bara slappa hemma med en påse chips o en fanta. håller på tanka en film som heter Outlander just nu, såg lite smått intressant ut. Vikings Vs aliens :P lite udda så den måste jag nästan se.. funderar på att gå på bolaget ändå utifall man blir sugen på att ta nån öl :P

Älskar min Lina.

vink

LardO.o


wööööööh...

FAN! vilken jävla dag det har varit idag.

vaknade vid nio av att telefonen ringer.. det är privat nummer o jag tänker fan jag ska juh redan jobba idag så jag lägger på.. somnar om o sen ringer det igen 20 minuter senare. blir le o svarar. kände igen rösten så jag tänkte att det var chefen som skulle skälla ut mig eller nått sånt. men chefen heter inte Bengt Ove kom jag på. nyvaken som jag va mummlade jag fram några ord innan han sa att det var från Polisen..

det gällde misshandel och olaga hot 2007!.... men vem fan minns nått i detalj från två år tillbaks ? speciellt nyvaken.. han gav mig 20 min o komma till stationen för förhör. så jag sprang i princip dit..

va relativt opigg på stationen med så han som förhörde mig vart lite smått le hehe. men vad gör man ?

efter förhöret så hasade jag mig fram ut igenom stationens dörrar o slet fram en efterlängtad ciggarett o tänker är det nått jag har glömt ? drar upp telefonen o ser att jag har klippningstid bokad. så jag gick dit lite fort. o kommer en timma förtidigt. hmm så jag satte mig ner hos frissan o somnade nästan. klippningen vart väll okej men inte som jag tänkt..

sen sprang jag typ hem för att tvätta håret men fastnade dock framför datan. kollade på klockan o såg att jag började jobba om fem minuter så jag slängde i gelé i håret o drog på mig jackan. kom väll en 15 min sent men de va nog ingen som märkte det. väl där så satte jag mig ner i en soffa o halvsov o tänkte typ "fan vad lugnt det va idag" precis då hörde jag värsta dunset. 

så jag hamnade på sjukhuset i 2 timmar o fick se en massa blod o shit. sen vart de taxi ner på sveg igen. jobbade över 1 timme typ. klev in hemma o startade datan för det hade jag förtjänat tyckte jag men då kom mamma in o sa att vi skulle fara o kolla på nån show som 5orna här i sveg hade ordnat som lillsyrran va med i.. vissa kunde inte sjunga för 5 öre kan jag juh säga. men nu sitter jag här iaf oförsöker slappna av men de går som de går..  cs hela natten nu känns det som eller tanka hem nån bra film. Tips vore kul ? hehe

RSS 2.0