galna tankar

jo.. allt går upp o ner hela tiden, fattar inte varför.
ibland känns det som att allt är fel, att allt bara kommer bli dåligt, att allt jag gör är fel. jag har typ en miljon tankar i mitt lilla huvud som jag inte får ner på papper eller ja i bloggen. jag vet inte hur jag ska formulera en endaste av dom. så jag får stänga dom inne, försöka tänka på något annat, men det är så jävla svårt. allt bara snurrar runt i huvudet som hundra jävla radioapparater som är på samtidigt på maxvolym. jag vet inte hur jag ska fly ifrån det. klarar inte av nått känns det som..

typ vart fan ska jag ta vägen. vad ska jag jobba med. vad ska jag göra imorrn. har jag pengar så jag klarar mig den här månaden. varför sitter jag bara inne o inte tar mig ut förens det är helg då jag kan supa mig full? varför umgås jag inte med nån längre? känner mig som en jävla enstöring som alla tittar på när jag väl är ute. 
varför kan inte jag få vara som alla andra ?
har ganska många Varför i mitt huvud.  men jaja jag hoppas jag tar mig ur det här o tar mig härifrån så jag kan starta om fresh.

sitter iaf o dricker fanta nu o känner att jag inte passar in nånstans här. fick igång min nya telefon idag så de e iaf chill. har dock inte allas nummer men de löser sig kanske senare..




My nerves are shot
My heart is broken
My head’s burnin’ hot
It’s been days since I’ve spoken 

I can feel my soul suffer and bleed
Cause no one out there can give me what I need
My mind has been gone for quite a while
Cause no one out there can make this face smile 

Why am I supposed to be afraid of Hell?
When I feel like I’m already a citizen
And why should I fear getting sent to jail?
When I’m already in my own personal prison 



Kommentarer
Postat av: BaradinLina

Mitt hjärta <3 Du vet att du nääär som helst kan ventilera dina tankar och funderingar hos mig. Jag finns här <3 Saknar dig!

2009-03-11 @ 17:33:44
URL: http://liinap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0