p2

Igår när jag stoffe o real skulle hem efter vi vart på stan så skulle vi ta tuben från hötorget till t-centralen o byta där. men de fick vi inte. men vi åkte ändå. för han i kuren kunde ju inte snacka klarspråk.
så när vi kom fram så va trappan upp till våran perrong avstängt med polisband. de va poliser o securitas vakter överallt. så jag trodde de vart nån skottlossning eller nått men sen så vi gick upp en annan trappa och precis när vi kommer upp så kommer dom upp med ett lik på en bår.
de va tydligen en 44 årig man som tappat sin telefon på spåret, hoppat ner för att hämta den men inte kommit upp igen trots att folk försökte hjälpa han så gick det inte. tycker de borde gått. för han va inte allt för stor såg det ut som. han hade dock nån filt över sig men han va ju ändå normal byggd. vad hade du valt en sketen mobil  eller att leva typ 40 år till? stoffe fick en chock sa han hehe..
sen vart det biljard på kvällen.
idag har jag snackat med dom på arbetsförmedlingen. o lagt upp en ny handlingsplan. hoppas det ska gå bra nu. nu måste jag verkligen ta tag i det hära o inte bara slappa.
idag så gjorde jag iaf pasta carbonara :P vart sjukt gott.  men de e ju sjukt lätt också :P
nu blire simpsons sen film sen sussa. syrran slutar kl 1


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0