Echooo

jag har inte gjort nått idag :P värsta nöjd typ :P. eller jag har varit hemma hos johan e o ätit mat sen spelade vi massa spel. jonte va där ett tag mn försvann sedan mot sjukan. sen kom tompa så dängde jag han på COD4 ;P haha sen kom jonte igen. å då kom vi på att vi skulle på Måndasklubben i vemdalen :) men jag drog innan skjutsen kom för att jag inte orka typ o jag ska upp o jobba kl 7. o när jag börjar kl 7 så kliver jag upp halv 6 :P bara för att jag är segast i världen på att fixa mig.


Echo Echo Echo in my heart.


so i close my eyes, let the hole thing pass me by, there is no time, to waste.


men nu e de så att jag har sjukt tråkigt. o när man har tråkigt har man en tendens att gå till kylskåpet, öppna dörren o stå o titta. men när man står där o tittar o inte vet vad man vill ha så glider man snabbt in i andra tankar o står o stirrar blint in i kylen o till exempel tänker på saker man gjort eller på vad som komma skall eller typ vad man gjort under dagens gång. ända tills man kommer på att man kanske e lite dum som står o håller upp dörren till kylen. kom på mig nu så jag gjorde det inte idag.


funderar på om man ska ta sig en stänkare i bollnäs i helgen ? men det lutar åt östersund må jag säga. men dyker det upp mer jobb så jobbar jag helt klart. jobbet först. för jag ska fan ta tag i drömmen! biljett pengar = check. fickpengar rullar nog in nu i sommmar.


nu blire lite tv o en stooor skål med glass :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0